Blog

Kolay Kullanım Sunan Dikey Panel Ebatlama Makineleri

Dikey panel ebatlama makinası özellikle çalışma alanında fazla yere sahip olmayan işletmeler için üretilmiştir. Yatay olan ebatlama makinaları ile dikey olan ebatlama makinalarının arasındaki en büyük fark, dikey olanın daha az yer kaplıyor olmasıdır. Dikey panel ebatlama makinaları ile MDF ve polikarbondan yapılmış plaklar küçük parçalara ayrılabilmektedir. Bu işlem yapılır iken zamandan tasarruf sağlama söz konusudur. Yatak kullanılan ebat makinalarından çok daha kullanışlı olan dikey ebat makinası, ticari alanlarda sık tercih edilen bir üründür. Üretim süresinde daha hızlı ürün ortaya koyarak yüksek getiri elde etmek isteyen işletmeler dikey panel ebatlama cihazını tercih etmektedir. Aşağıda bu cihaza ait olan farklı modellere yer verilmiştir.

VPS 21*41 Dikey Ebatlama Makinası

VPS 21*41 dikey ebatlama makinası hem MDF hem de suntalam ebatlayabilmektedir. Bu iki malzemeye ek olarak plywood, polikarbon, OSB, alçıpan, melamin ve plastik gibi malzemeler de cihaz ile ebatlanabilecek ürünlerdir. Motor gücü 3 KW olan bu modelin motor gücü 4 KW ve motor gücü 5 KW olan modelleri de vardır. Model içesinde 2 farklı tip bıçağa yer verilmiştir. Birinci bıçak, ana bıçak şeklinde bilinip 5800 RPM değerindedir. İkinci bıçak ise çizici bıçak olarak geçmektedir. Bu bıçağın sahip olduğu RPM değeri 7800 olarak hesaplanmıştır. Kesim kalınlığı 4100 mm olarak hesaplanan modelin iş yerlerinde hızlı ve kaliteli bir ebatlama sağladığı bilinmektedir.

VPS DİG. 21*41 Dikey Ebatlama Makinası

VPS DİG. 21*41 Dikey Ebatlama Makinası

VPS DİG. 21*41 dikey ebatlama makinası sayesinde işletmelerinizde standart boyutlarda ebatlar elde edebilirsiniz. OSB, alçı pan, plywood, MDF, sunta, poli karbon, plastik ve melamin gibi malzemeleri pratik bir şekilde ebatlayan bu makinenin oldukça kullanışlı olduğu söylenebilmektedir. Minimum 3 KW ve maksimum da 5,5 KW güç ile çalışabilen bu üründe bir adet ana bıçak yer almaktadır. Ana bıçağın bir dakikadaki devir sayısı 5800 olarak hesaplanmıştır. Modelde ayrıca çizici bıçak da yer almaktadır. Bu iki bıçak sayesinde ebatlama daha hızlı yapılmaktadır.

CPC 20*40 Dikey Ebatlama Makinası

CPC 20*40 dikey ebatlama makinası alüminyumdan kompozit malzemesine kadar pek çok alanda panel kesim olanağı tanımaktadır. Kanal açma makinaları diş cephelerin kaplanmasından reklamcılığa kadar pek çok sektörde görev almaktadır. Cihazda yer alan motorun devri 3000 ile sabitlenmiştir. Az yer kaplaması ile bilinen cihazı, işletmelerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Özellikle alüminyum üretim alanlarında sık tercih edilen bu cihaz, uzun bir yarılanma ömrüne sahiptir.

CNC DİG 20*40 Dikey Ebatlama Makinası

CNC DİG 20*40 Dikey Ebatlama Makinası

CNC DİG 20*40 dikey ebatlama makinası kullanılan iş yerleri işçi gücünden ve zamandan tasarruf sağlayabilmektedir. Dış cephelerin kaplanması sırasında sıklıkla kullanılan bu ürün, 3 KW değerinde bir güce sahiptir. Bir adet ana bıçağa bir adet de kanal bıçağına sahip olan ürün 0 ile 20 mm arasında kesim kalınlığı imkânı sunarak sizleri rahat ettirmektedir. Z62 kesim bıçağının 3,2 mm olduğu bilinmektedir. Üründe bir adet de Z10 takma ucu bulunmaktadır. Ürünü satın alarak alüminyumların ebatlanmasını hızlandırabilir ve işletmelerinizin kar marjını artırabilirsiniz.

Back to list

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir